Voor Gebruikers
Mijn lidmaatschappen
Exclusieve podcast toevoegen aan Spotify of andere podcast app
Exclusieve podcast toevoegen aan Spotify of andere podcast app
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ga naar de pagina waar je lid van bent en waarvan je de exclusieve podcast wil beluisteren. In dit voorbeeld zie je de pagina van Zes Losse Tanden. Klik op de pagina op het tabblad Podcast en vervolgens kun je kiezen op welk platform je de exclusieve podcast wil beluisteren.

Spotify

Als je via Spotify wil luisteren klik je op de groene Luister via Spotify knop.

Andere podcast apps

Wil je een ander podcast platform selecteren, kies dan voor jouw favoriete podcast app in het keuzemenu. Vervolgens klik je op Abonneren en opent je mobiel automatisch de door jou gekozen app. Klik op Volg of Toevoegen en de podcast feed met exclusieve afleveringen wordt toegevoegd aan jouw account.

Let op! De link naar een app werkt alleen als je de betreffende app ook hebt geïnstalleerd op de telefoon / tablet / computer die je op dat moment gebruikt.

Succes! Neem bij vragen gerust contact op met onze klantenservice.